Småbilklubben dk

Vendsysseltræf 2016 – Asaa

Vendsysseltræf 2016 i Asaa
For gud ved hvilken gang, så var vi igen inviteret til træf i det dejlige Nordjylland. Jeg tror det var 3. gang vi var i Asaa.
Vi har jo gennem de mange år vi har afholdt Vendsysseltræffet, skiftet rundt i området flere gange. Det er helt naturligt, da arrangørerne jo ikke kan blive ved med at finde nye og spændende steder. I 2017 skal vi op mod Skagen, så det bliver spændende.
Nå, tilbage til 2016…. Vi havde lejet en hytte og havde Multiplaen på traileren. Da vi fredag eftermiddag havde pakket ud, kom der flere til og snart havde vi en lille ”fest” uden for hytten i det gode sommervejr.
Om aftenen blev der tændt op i grillen og der blev hygget i fællesrummet. Søren havde selvfølgelig taget noget svinekød med, så han fik sat godt ild i en del af grillen.
Lørdag morgen da vi gjorde klar til morgenkaffe, kom Søren forbi og blev budt til bords. Han fik hentet Jeppe og Trine og så var der morgenmads hygge ved hytten.
Efter morgenmaden var der samling og turen gik til Sømosen mellem Dronninglund og Flauenskjold. Desværre begyndte det at regne, men der var masser af paraplyer med, så det kunne ikke ødelægge den gode stemning. Vi holdt frokost ved søen og nogle gik en tur omkring søen.
Der var også en praktisk prøve, hvor vi skulle flette nogle tråde.
Der efter gik turen mod Voergaard Slot, hvor der var en praktisk prøve med bilerne. Vi skulle ramme 4 vandballoner med forhjulet så hurtigt som muligt. Der regnede en del, men det gik selvfølgelig.
Tilbage på pladsen var der helstegt pattegris med dejligt tilbehør. Efter spisningen var der en konkurrence om at kunne stå længst tid på ét ben. Den vandt Claus Johannsen overlegent med 15 min.
Søndag morgen fik vi igen besøg af familien Fals til morgenkaffen og derefter pakkede vi sammen og turen gik tilbage til Aalestrup efter en dejlig weekend med gode venner.
Vi glæder os til at se den nye plads oppe ved Skagen i år.
Familien
Bygholm

Vendsysseltræf 1998