Småbilklubben dk

Om os

Småbilklubben DK er en klub som så dagens lys den 1. juli 2007. Vi var dengang en flok på godt et halvt hundrede personer, som blev enige om, at der manglede en klub for små biler. Vi satte os sammen og blev enig om, hvordan Småbilklubben DK skulle være. Værdier som bl.a. familien, klubkammerater og hygge omkring køretøjerne, er omdrejningspunkter i Småbilklubben.

Optagelseskravet i klubben er at man har – eller har interesse i – en kabinescooter eller bil der har max 1000ccm motor og har mindst 30 år på registreringsattesten.

Vi er en landsdækkende klub og man kan bl.a. møde os på veteranmessen i Fredericia 2 gange om året. Derudover afholder vi en række træf hen over året både med og uden biler.
Vi er bredt repræsenteret med køretøjer. Der er bl.a. BMW Isetta, BMW 600, BMW 700, Heinkel, Morris, Mascot, Messerschmitt, FKF, King, Fuldamobil, Fiat 500 og Fiat 600, Renault, Lloyd, NSU, Prinz, Trabant, Goggo, Wartburg, Vespa, Zündapp, Citroen, Bond, Saab, Reliant og mange flere, men der er mange andre mærker der kan opfylde kravet om optagelse i Småbilklubben DK.

Klubbens formål er at styrke det sociale omkring de gamle køretøjer og udbrede kendskabet om køretøjerne. Desuden hjælper vi hinanden med gode råd og med at finde reservedele m.m.

Vi lægger stor vægt på at hele familien kan deltage i vores arrangementer.

Vi får vores klubblad “Udstødningen”, hvor man kan købe/sælge og læse om kommende og veloverstået arrangementer i klubben.
Et familiemedlemsskab koster kr. 400,- pr. år.

Vi håber, at du har fået lyst til at lære os at kende, og vi ser frem til at høre fra dig.

Velkommen!
Lars Sørensen
Formand