Småbilklubben dk

Fra Landstræf 2017

Jubii. Så er Topolinoen pakket og vi er klar at køre.
Den første time kørte vi ad de store veje. Men nord for Give drejede vi østpå og tog de små veje gennem Funder Bakker, Silkeborg og lign.
Et fantastisk skønt vejr; det tegnede godt for træffet.
Vi var fremme på Hobro Camping ved 14-tiden. Der var allerede kommet flere fra klubben.
Vi fik en god snak med Eric og Mari-Ann fra Norge. Der kom også fire biler fra Holland. Det var skønt se nogle nye/ andre bilmærker.

Torsdag startede med en kort breefing om dagens program. Så gik turen ad små snoede veje til Hannerupgaard, en stor firlænget gård hvor de tre udbygninger var fyldt med VOLVO-traktorer: røde, gamle, store og små. Nogle blev brugt og andre var kun til pynt.
På vej tilbage til Hobro stoppede vi hos Martin, en ung mand som havde et flot værksted fyldt med mange gamle flotte knallerter. Han interesserede sig også for BMW, så han blev nyt medlem i Småbilklubben.

Om aftenen kørte vi en tur ned på havnen. Der var torsdagstræf, så der blev hurtigt fyldt op med biler, MC og knallerter i alle farver og prisklasser.
Fredag skulle vi på tur rundt om Mariager fjord.

Det blev også til et besøg på et dukkehusmuseum. En fantastisk flot samling af mange små og store dukkehuse, fyldt med alle mulige små fine nipsting.
Inden afgang fra campingpladsen fik vi udleveret et par ark med opgaver som skulle løses undervejs. Vi løste opgaverne men det betød at vi ikke fik nydt den flotte køretur. Tilbage på pladsen blev de sidste opgaver løst, nogle med hjælp ”fra en ven”.

Om aftenen var der festmiddag; et flot arrangement og hvis nogen gik sultne i seng var det deres egen skyld.

Lørdag gik køreturen gennem Hobro og en flot lysegrøn skov på vej ud til ”Solgaven”, hvor Poul Pedersen nu bor. Alle beboerne sad klar ude på pladsen og ventede på os. Vi kørte en ”æresrunde” rundt om huset og udstillede bilerne på græsplænen. Der blev snakket, grinet og fortalt historier om gamle biler og gamle dage. Det var rigtig hyggeligt og alle fik en fantastisk oplevelse ud af det besøg.
Herefter kørte vi til byfest/Knaberfest i Ålestrup. De gamle biler blev udstillet ved tivoliet.
Der var også et kræmmermarked som blev kigget godt igennem. Der blev købt ind; nogle købte lidt og andre meget, alt sammen noget som vi ikke kunne undvære.

Hjemme på pladsen blev grillen tændt og resterne fra festmiddagen blev spist.
Bagefter blev der delt pokaler ud.
Og, yes, vi ( Lars og jeg ) vandt en præmie; den første i de 17 år, hvor vi har været med. Fantastisk. Resten af aftenen blev der snakket og hygget endnu mere.

Søndag blev der pakket sammen og sagt farvel inden hjemtur.
Når vi ser tilbage, så var det fire dejlige dage med godt vejr, godt humør og gode venner.

Tusind tak til
arrangørerne
for endnu et
landstræf.

Kærlig hilsen

Grethe og Lars