Småbilklubben dk

Træf- og Køretøjsdag på Wedelslund Gods

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
Date(s) - 05/06/2019
09:00 - 17:00

Lokation
Wedelslund Gods

Kategori


Kort om arrangementet:
Fælles køredag

Den fælles køredag Grundlovsdag den 5. juni også kaldet fars dag er efterhånden blev en tradition med rigtig mange forskellige arrangementer over hele landet. Entusiaster mødes med deres køretøjer forskellige steder og tager på en fælles køretur i større eller mindre grupper.

Bemærk: Der kan IKKE købes billetter ved indgangen men skal købes på www.VeteranPosten.dk

Men hvorfor ikke mødes et rigtig hyggeligt sted med andre entusiaster på den fælles køredag og køretur?
Det synes VeteranPosten, Dansk Vintage Motor Club og ejeren af Wedelslund Gods, der ligger umiddelbart vest for Aarhus vil være en rigtig spændende mulighed.

Der er optimale forhold for at afholde et træf ved godset, store befæstede udenomsarealer og ikke mindst en stor park, hvor man kan parkere køretøjet og hygge sig med madkurven og ligesindede.

-Ejerne af de ældre køretøjer kan enten komme direkte til træffet eller følges ad i de grupper, man ellers er vant til at følges med på den store fælles køredag. Man kan deltage så længe man vil, og der vil være mulighed for at købe mad på stedet, fortæller arrangørerne, der håber, at mange klubber også vil lave en fælles deltagelse på træffet

Interesserede kan allerede nu høre nærmere om træffet ved Steen Jørgensen 76400014, Jesper Ungstrup Nielsen 26287465 eller Jørgen Kjær 30243177

Arrangør:
DVMC og VeteranPosten m.fl. på Wedelslund Gods

Arrangementet afholdes:
Den:
5. Juni 2019

Åbent i tidsrummet:
9-17

På adressen::
Wedelslundvej 2
8464 Galten
Danmark

Nærmere oplysninger:
Telefon:
76400014

Mail:
info@veteranposten.dk
Web:
www.veteranposten.dk/