Småbilklubben dk

Garagemøde hos Margit og René

Endelig oprandt dagen som vi sådan har glædet os til. Garagemøde i Vildbjerg, hvor Margit og René havde indbudt til åbent hus for klubbens medlemmer.
Det var et rigtig fint arrangement med den helt rigtige bordpynt, der ledte tankerne hen på, hvor man måske havde fået noget mekanik til overs fra et eller flere projekter. Smart fundet på.
Mad og drikke var også på plads, så der blev tid til gode snakke og hygge.
Også garagen viste sig frem på bedte vis, og alle blev overbevist om, at Isettaen nok ikke når at blive klar til årstræffet til maj i år.
Traditionen tro benyttede vi lejligheden til at finde overnatning i nærheden, for så om søndagen at søge en oplevelse på vejen hjem.
I lokalområdet var der ingen ledige værelser, så valget blev på herregården Nørre Vosborg i Vemb. Vi havde et godt værelse og maden svarede i pris til en herregård, men så har vi også set det.
For søndagen havde jeg lavet en aftale med kromanden på Grønhøj Kro, hvor vi selvfølgelig skulle se Morten Korch museet og lige få en lille snak om det RAF- mindesmærke fra nedstyrtningen af en britisk Lancaster fly og den dræbte besætning.

Han diskede op med et par tarteletter og et lille pluk af nogle af de gamle sange fra de berømte gamle film.
Hvad vi derimod ikke vidste var, at Veterantræf på Heden i august måned holdes hos ham. Sidste år havde der været ca. 400 biler, 80 motorcykler og 2 veteranfly. Om aftenen er der gammeldags fest i laden og kromanden stiller op med sit band og spiller gammeldags musik.
Det må vi nu se, om ikke vi kan komme forbi og få den oplevelse med.
Der kan man bare se, hvad en god dag i Vildbjerg også kan føre til.

Tak for det.

Gode hilsener
Ruth & Kalle